torsdag 6 mars 2008

Fulltecknad vecka

Nu var det ett tag sedan det blev någon notering i den här bloggen. Orsaken är att alltför många engagemang råkat ramla in på en kort tid. I måndags var jag på information om utbyggnaden av Stadsnätet med bredband som Mälarenergi vill att vi ska ansluta oss till. Det är säkert bra men dyrt att installera och behovet av ingrepp i huset gör att man måste fundera över saken ett tag. I tisdags var det Aktieträff som vi båda deltog i och med alla förberedelser så vad den dagen fulltecknad. Igår var jag på ett möte med Västeråsare för kärnkraft och det var ett givande möte för att diskutera våra fortsatta insatser i energidebatten. Och så idag var dags för veckans pass i gruppen för träslöjd. Full beläggning med andra ord.
Idag kunde man i dagspressen läsa att Apoteket ska börja sälja sexleksaker. Massagestavar, dildos och massageoljor - det är några saker som kommer att dyka upp i Apotekets sortiment i vår. Tillsammans med Riksförbundet för sexuell upplysning, RFSU, håller man på och tar fram runt åtta artiklar som ska få svenska folket att må bra.
Ur led är tiden, men det är väl förstås ett sätt för Apoteket att förbereda sig för den konkurrens som regeringen hotar med att Apoteksmonopolet ska utsättas för. Specerihandlarna ska ju gubevars få börja att sälja nikotintuggummi som Apoteket tidigare haft ensamrätt på. Vad kommer härnäst?

Inga kommentarer: