lördag 23 februari 2008

Mycket på gång

Nästan en hel vecka har gått och sysselsättningen har varit minst sagt full. Vintern som strängt taget hela tiden varit vår, har nu meteorologiskt uppfyllt kravet för att få kallas vår. Det har gått att göra saker med trädgården som normalt får vänta till slutet av mars.
Det har också börjat våras för kärnkraften och i gruppen Västeråsare för Kärnkraft har det varit full fart med förberelser för kommande aktiviteter.
I förrgår var vi på släktforskarmöte där man diskuterade olika knep och möjligheter för att lösa de ibland ganska svåra problem som man ibland kan ställas inför.
Idag tog vi en tur till Ängsö för en liten fotosafari. Resultatet blev väl inte så sensationellt men vi fick i alla fall se stora fält med blommande vintergäck. en del snödroppar och årets två första hästhovsblommor. Därmed kan våren nog anses bekräftad.
Ikväll är det dags för tredje delfinalen i Melodifestivalen. Ståhejet är stort i både tidningar, radio och TV. Det blir detta till trots ändå samma kändisjippo som tidigare och ger väl inte några större intryck för eftervärlden.

Inga kommentarer: